Piękno prostoty, przyrządzane wyłącznie ze świeżego mleka i śmietanki
Nasz Fiordilatte z kawałkami roztopionej czekolady
Lody na bazie delikatnego mleka kokosowego i kawalków kokosowych "rapè"
Tylko z najlepszych orzechów laskowych "Tonda Gentile Trilobata" z Piemontu
Połaczenie czekolady mlecznej i orzechów laskowych oraz posiekane orzechy laskowe
Wyprodukowany z holenderskiego kakao „De Zaan” i czystej masy kakaowej
Lody wykonane z ziaren kawy jednego pochodzenia Peru
Sorbet z zawartością ponad 50% brazylijskiego mango
Sorbet z zawartością ponad 60% polskich truskawek
Sorbet z soku z limonki
Sorbet z zawartością ponad 60% gruszki
Lody Mascarpone z sosem malinowym naszej produkcji
Lody karmelowe z sosem z karmelu i soli wlasnej roboty
Lody czekoladowo-rumowe z kawałkami ciemnej czekolady
Krem jajeczny z sosem zabaglione i biszkoptem kruchym
Klasyczny deser wenecki z kremem mascarpone i biszkoptami nasączonymi kawą
Lody z sera Gorgonzola z miodem i orzechami włoskimi
Lody z orzechów włoskich i sos figowy
Nasze zielone złoto!! Lody wykonane wyłącznie z pistacji pochodzących od małego sycylijskiego producenta, który je uprawia, pielęgnuje z miłością i przetwarza w małe partie. Nasze pistacje rosną pod słońcem, na twardej, ale bogatej w minerały glebie wulkanicznej i są pieszczone powietrzem znad Morza Śródziemnego
Krem mascarpone z sosem z wiśni i kruszonką pistacjową
Świąteczny Makowiec – kremowe lody inspirowane tradycyjnym świątecznym ciastem, z makiem, delikatną słodyczą i aromatycznymi dodatkami, które przywołują magiczną atmosferę świąt
Lody z owczej ricotty, sosem cytrynowym i kruszonką waniliową
Lody z zabajone z sosem dulce de leche i dacquoise orzechowym
Lody z masła orzechowego z sosem solonym karmelem i kruszonką czekoladową
Lody maślane solone z konfiturą jagodową i chlebkem
Sycylijskie lody pistacjowe z marmoladą pomarańczową i kruchymi pistacjami
Sorbet pistacjowy bez dodatku cukru. Stosowane substancje słodzące: erytrytol, maltiol, sorbitol
Sorbet z orzechów laskowych
bez dodatku cukru. Stosowane substancje słodzące: erytrytol, maltiol, sorbitol
Sorbet czekoladowy bez dodatku cukru. Stosowane substancje słodzące: erytrytol, maltiol, sorbitol
Sorbet migdalowy bez dodatku cukru. Stosowane substancje słodzące: erytrytol, maltiol, sorbitol
Add a footnote if this applies to your business